Na kontaktoni!

Keni një ide apo një projekt dhe doni të bashkëpunoni me ne?

ZYRAT TONA

Adresa: Rruga “Myslym Shyri” Pallati nr.10, hyrja 3, kati 2, Tirane

Tel:  +355692090052

NA SHKRUANI 

E-mail: info@bhfconsulting.com

B.H.F CONSULTING